Ohjelmisto

Sähköinen taloushallinto ja pilvipalvelut

Tilitoimisto Accountix Oy:n käytössä oleva Procountor on pilvipalveluna toimiva taloushallinto-ohjelma kaikille yrityksille!

Procountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella. Saat samalla käyttöösi tarvittavat sähköisen taloushallinnon työkalut sekä monipuoliset yhteydet. Procountor soveltuu erinomaisesti yrityksen käyttöön.

Procountorin avulla on mahdollista hoitaa myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, matkalaskut, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta ja raportointi. Kokonaisratkaisu sisältää sähköiset pankkiyhteydet, kattavat verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, maksupalvelut, postitus- ja skannauspalvelut sekä sähköiseen viranomaisilmoittamiseen tarvittavat yhteydet.

Miksi sähköinen taloushallinto?

Web-pohjainen taloushallinto-ohjelmisto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotto onnistuu nopeasti ja joustavasti eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksista, laitehankinnoista, päivityksistä, varmuuskopioinneista tai tietoturvasta. Olemme hoitaneet nämä asiat puolestasi automaattisesti.

Lue lisää Procountorin ominaisuuksista myös blogista.

Kysy tarjous!

Sähköinen taloushallinto